Bezorgen - FitnessApparatuur huren

Bezorgen en installatiekosten

Levertijd
Als je jouw fitnessapparaat vandaag bestelt, dan wordt de bestelling binnen ongeveer 5 tot 10 werkdagen bij je bezorgd. Wanneer de levertijd van een apparaat afwijkt, staat dit weergeven in de beschrijving van het product. Wanneer je in het weekend bestelt, dan wordt de bestelling op maandag verwerkt. Wij bezorgen binnen heel Nederland én België. Let op: rond de zon- & feestdagen gelden gewijzigde levertijden.

Bezorg- en installatiekosten
Wij bezorgen al vanaf €30 in Nederland en €79 in België. Wanneer je ervoor kiest het apparaat te zelf op te halen ontvang je het bedrag retour.

Onze bezorg- en installatieservice houdt het volgende in:

  • Het fitnessapparaat wordt op afspraak bij je thuis geleverd.
  • We plaatsen en installeren het fitnessapparaat op de plek waar jij wilt. Zowel op de begane grond als bijvoorbeeld in een souterrain of op zolder. Hou er echter rekening mee dat de apparaten niet op locatie gemonteerd worden, dus het apparaat wel in zijn geheel naar boven moet kunnen.
  • Onze bezorgers geven uitgebreide instructies over hoe je het apparaat kunt gebruiken. Zit er een computer bij zoals bijvoorbeeld bij onze roeitrainers? Dan krijg je daar ook uitleg over.
  • Wij stellen het apparaat in zodat het precies past bij jouw lengte en voorkeuren.
  • Zo kun je direct starten met je training!

Let op: We helpen graag met het naar boven/beneden tillen van de fitnessapparatuur. Het is echter wel aan jou om te checken of het apparaat past en of de doorgangen groot genoeg zijn. De afmetingen van het product vind je op de productpagina. Komen we op locatie en blijkt het product niet door de deur of trapgat te passen. Dan brengen we alsnog de bezorgkosten van 49 (of 79 in België) in rekening. Eventuele schade tijdens aflevering komen voor rekening van de huurder.

Corona update:
Wij bezorgen en installeren nog steeds fitnessapparatuur op de gewenste plek bij jou thuis. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en verzoeken jou dit ook te doen. Zo kunnen onze medewerkers veilig hun werk doen en kunnen we ervoor blijven zorgen dat mensen zoveel mogelijk thuis kunnen sporten.

Inplannen
Zodra de bestelling bij ons binnenkomt, plannen wij een bezorgmoment in. Zodra we jouw apparaat klaar hebben staan, stuurt een van onze collega’s je een bezorgdag via de mail toe. Een dag van tevoren ontvang je van ons een tijdvak.

Heb je vragen? We helpen je graag! Neem contact op met onze klantenservice via 085-0013290 of info@fitnessapparatuur.nl.

Vragen? Neem contact met ons op!

  • Huren vanaf 26 weken!
  • Thuis geïnstalleerd én geplaatst!
  • Alleen de beste fitnessapparatuur!
Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.