Bezorgen

Als je jouw fitnessapparaat vandaag bestelt, dan wordt de bestelling met ongeveer 5 werkdagen bij je bezorgd. Wanneer je in het weekend bestelt, dan wordt de bestelling pas op maandag verwerkt. Wij bezorgen binnen heel Nederland. De bezorgkosten binnen Nederland zijn 49 euro exclusief BTW. Wanneer je er voor kiest om na de huurperiode het apparaat op te laten halen, betaal je opnieuw 49 euro aan ophaalkosten. Deze ophaalkosten kunnen verrekend worden met de borg.
Let op: rond de zon & feestdagen gelden gewijzigde levertijden.

Zodra de bestelling bij ons binnenkomt, zullen wij een bezorgmoment gaan inplannen. Een van onze collega’s neemt een dag voor de bezorging contact met je op om deze bezorgafspraak met je in te plannen.

Onze bezorgers helpen je graag met het naar boven tillen van de fitnessapparatuur. Het is wel aan jou om te checken of het apparaat past. Wij verwachten wel dat er liften zijn of een toegankelijke deur. De afmetingen van het product vind je op de product pagina. Hier vind je ook of het product geschikt is voor thuis.

Corona-update:
Wij bezorgen en installeren de apparatuur bij je thuis. Wij houden wel de richtlijnen van het RIVM aan en verzoeken jou dit ook te doen. Op deze manier kunnen onze medewerkers veilig blijven werken en ervoor zorgen dat mensen zoveel mogelijk thuis kunnen sporten.

Heb je verder vragen over de afleverprocedure? We helpen je graag! Neem contact op met onze klantenservice via 085-0013290 of info@fitnessapparatuur.nl.

Vragen? Neem contact met ons op!

  • Lage huurprijs
  • Maandelijks opzegbaar
  • A-merken in fitness
Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.