Fitnessapparatuur: cardiotraining en krachttraining - FitnessApparatuur huren

Fitnessapparatuur: cardiotraining en krachttraining

Fitnessapparatuur thuis: makkelijker aan je gezondheid werken

Vind je het lastig om aan je conditie te werken? Bijvoorbeeld vanwege een bourgondische levensstijl, een druk leven of een omgeving waarin dit niet aangemoedigd wordt? Wij helpen je! Kies voor het huren of kopen van fitnessapparatuur voor bij jou thuis. Zo kan je altijd trainen, ongeacht het tijdstip, het weer of hoeveel tijd je hebt.

Of je nu kiest voor een volledige verzameling gewichten met cardio-apparatuur of een paar dumbbells en een yogamat; wij hebben wat je nodig hebt om in beweging te komen en gezond te blijven. We hebben een breed scala aan A-kwaliteit fitnessapparatuur; van crosstrainer tot loopband en van hometrainer tot roei-apparaat. Zo kan je altijd trainen, ongeacht het weer of de tijd van de dag.

Cardio-apparatuur huren of kopen

Cardio is een goede manier om veel calorieën te verbranden en je conditie op peil te houden. Daarnaast verlaagt trainen op een cardio-apparaat de kans op hart- en vaatziekten, verbetert het je bloeddruk en helpt het de conditie van je hart en longen te verbeteren. Door regelmatig aan cardio te doen, zal je conditie met grote sprongen vooruit gaan.

Onze loopbanden, stationaire fietsen, elliptische trainers, steppers, hometrainers, crosstrainers of spinning fietsen zijn ideaal om een cardio-training op te doen. Hoe je traint bepaal je zelf.  Zo kun je op een cardio-apparaat bijvoorbeeld trainen voor een marathon of een fietstocht. Maar, je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om interval-trainingen te volgen. Interval-training is een vorm van cardio waarbij je in korte tijd veel calorieën verbrandt door het tempo steeds te versnellen en te vertragen.

Fitnessapparaten voor krachttraining

Door krachttraining te doen bouw je meer spiermassa op en word je dus sterker. Dit is niet alleen handig in je dagelijks leven, het zorgt er ook voor dat je langdurig meer calorieën verbrandt. Daarnaast neemt je botdichtheid toe als je aan krachttraining doet, waardoor de kans op botbreuken op latere leeftijd af neemt. Last but not least helpt krachttraining ook om je cholesterolgehalte en bloeddruk op peil te houden. Genoeg reden dus om aan krachttraining te doen!

Hoe? Met kracht-apparaten, gewichtbanken en losse gewichten. Er zijn veel oefeningen om spieren op te bouwen en kracht te conditioneren met halters en andere soorten losse gewichten. Bijvoorbeeld met onze compacte verstelbare gewichtsets, zo kan je je krachttraining continu aanpassen aan de progressie die je boekt zonder veel ruimte in te nemen. Of kies voor onze krachttrainingsapparaten, zodat je specifieke oefeningen kunt doen die je niet kunt doen met losse gewichten of weerstandstraining.

Van gewichtbanken tot dipstands en pushupstands, van een volledige garage om te vullen met fitnessapparaten tot een hoekje van een appartement; bij Fitnessapparatuur.nl vind je precies wat je zoekt.

Deel dit bericht

Vragen? Neem contact met ons op!

Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.