Fitnessapparatuur huren - FitnessApparatuur huren

Fitnessapparatuur huren

Thuis fit worden (of blijven)?

Met de fitnessapparatuur van fitnessapparatuur.nl kun je gewoon vanuit je woning aan je conditie, spierkracht én gezondheid werken. Ideaal voor tijden waarin je aan huis gebonden bent, moet revalideren of op een laagdrempelige manier in je eigen omgeving wilt beginnen met sporten. Thuis sporten heeft heel wat voordelen: je kunt starten met je workout wanneer je maar wilt en raakt niet afgeleid of opgejaagd door andere mensen. Ook is het thuis veel makkelijker om af en toe een snelle workout te doen, bijvoorbeeld voordat je start met werken of ‘s avonds als de kinderen op bed liggen. Zelfs die regenbui is geen excuus meer om het sporten uit te stellen, want je hoeft de deur helemaal niet uit. Sportoutfit aan en gaan!

Thuis sporten met onze fitnessapparaten

Er is op fitnessapparatuur.nl een ruim aanbod aan fitnessapparatuur te huur waarmee je jouw sportieve voornemens vanuit je eigen huis kunt waarmaken. Op onze verhuurpagina vind je met behulp van de filteropties eenvoudig het apparaat dat bij jou en je trainingsdoelen past. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een stepper, spinningfiets, crosstrainer of loopband te huren voor thuis. De fitnessapparaten zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en veelal van A-merken. Via het display houd je eenvoudig je eigen prestaties in de gaten en kun je jezelf keer op keer uitdagen, uiteraard altijd op je eigen tempo. Grote kans dat je steeds vaker een uurtje op het apparaat te vinden bent en stap voor stap je conditie, je gezondheid en zelfs je humeur ziet verbeteren.

Fitnessapparatuur voor thuis huren of kopen

Fitnessapparatuur huren voor thuis is bij ons heel eenvoudig en niet duur. Je bestelt de apparatuur gemakkelijk online via onze website. Wij leveren het gekozen fitnessapparaat vervolgens bij jou aan huis af en installeren het op de plek waar jij het gaat gebruiken. Je kunt daarna direct beginnen met sporten! Huren kan bij ons al vanaf een periode van 8 weken. Je betaalt een vaste prijs per week, die afhangt van het apparaat en de huurtermijn die je kiest. Als het thuis sporten tijdens of na afloop van deze periode nu zo goed bevalt dat je hier ook op de lange termijn mee door wilt gaan, dan heb je de mogelijkheid om het gehuurde fitnessapparaat (of een duurder model) tegen een aantrekkelijke prijs te kopen. We brengen dan namelijk (een deel van) de betaalde huursom in mindering op de verkoopprijs. Meer bewegen en gezonder leven hoeft helemaal niet duur te zijn!

 

Deel dit bericht

Vragen? Neem contact met ons op!

Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.