CycleMasters®: Tour door Europa en cross over de Veluwe - FitnessApparatuur huren

CycleMasters®: Tour door Europa en cross over de Veluwe

Spinningfiets: hét fitnessapparaat om je conditie een boost te geven 
Eén van onze populairste apparaten: de spinningfiets! Hét apparaat om je conditie een flinke boost te geven. Hou je van intensieve trainingen, waarbij je veel calorieën verbrandt? Dan is een spinningfiets top! Om spinning nou nog leuker te maken zijn wij een toffe samenwerking aangegaan met CycleMasters®.

Fietsen in de natuur of een opzwepende studioles
CycleMasters® is dé expert op het gebied van Indoor Cycling.

Met de virtuele lessen en programma’s van CycleMasters® beklim je de mooiste bergen in Frankrijk en Italië of tour je over de Hollandse Veluwe. De Scenic Rides nemen je mee naar de mooiste fietsroutes van Europa. In lessen van 20 of 90 minuten werk je aan je kracht en conditie terwijl je tegelijkertijd van een prachtige omgeving geniet.

Liever bewegen op muziek, kracht opbouwen en vet verbranden? Dat kan met de Beat Ride studiolessen! Met de Beat It lessen haal je het gevoel van de studio je eigen woonkamer binnen. Je beweegt op de muziek, gaat in en uit het zadel en doet daarnaast oefeningen als press-ups, push-backs, shoulder taps en jumps. Je hebt dus direct een complete body workout!

Professionele begeleiding
Alle workouts worden begeleid door een professionele, ervaren instructeur die je nét even dat extra zetje in de rug geeft.

Wat heb je nodig om CycleMasters® te gebruiken?
Om gebruik te kunnen maken van CycleMasters®, heb je weinig nodig. Het belangrijkste? Een spinningfiets! Elk soort spinningfiets geschikt, zolang deze in goede staat verkeerd.

Verder heb je een internetverbinding nodig en een apparaat om de workouts op af te spelen. Dat kan een smartphone, tablet, laptop of tv zijn. Je kunt ervoor kiezen om de workouts via de website af te spelen, maar ook via de app van CycleMasters®. Download de app in de appstore of google play.Nu

1 maand gratis CycleMasters® cadeau bij een spinningfiets
Fitnessapparatuur.nl en CycleMasters® geven je 1 maand gratis lidmaatschap* cadeau wanneer je nu een spinningfiets huurt!

*Je krijgt 1 maand gratis cadeau wanneer je een spinningbike voor minimaal 3 maanden huurt. Huur je een spinningfiets korter dan 3 maanden dan krijg je 2 weken gratis lidmaatschap cadeau.

Welke spinningfietsen raden wij aan?
Er zijn verschillende soorten prijsklassen voor een spinningfiets. Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten bij het huren van een spinningfiets. Ten eerste: de zwaarte van het vliegwiel. Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe stabieler de fiets en hoe zwaarder je de weerstand kunt zetten. Een vliegwiel weegt rond de 20 kilogram. Ten tweede kijk je naar de aandrijving van de spinningfiets. Deze kan worden aangedreven door een ketting of V-belt. Een spinningfiets met een kettingaandrijving maakt meer geluid en heeft meer onderhoud nodig. Echter maakt het geen verschil in de prestatie. Dan heb je nog een keuze uit het soort pedalen op jouw spinningfiets. Je hebt SDP pedalen, waarin je speciale fietsschoenen kunt klikken. Je kunt ook kiezen voor pedalen met riempjes, zodat je geen speciale fietsschoenen hoeft aan te kopen. Sommige fietsen hebben ook beide opties.

Wij hebben een ruim aanbod aan spinningfietsen beschikbaar voor de verhuur. Onze favorieten?

Body Bike Supreme

 

Star Trac Spinner NXT

 

CycleMasters® Technogym spinningfiets
Technogym Group Cycle

 

CycleMasters® Star Trac spinner pro
Star Trac Spinner Pro

Deel dit bericht

Vragen? Neem contact met ons op!

Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.