Fitnessapparatuur reparatie - FitnessApparatuur huren

Fitnessapparatuur reparatie

Fitnessapparatuur reparatie voor praktisch alle gerenommeerde fitness merken. Er kan natuurlijk altijd wel eens iets kapot gaan. Het gaat erom dat het snel en adequaat wordt opgepakt. Het gaat per slot van rekening om de gezondheid en vitaliteit van de mensen die er gebruik van maken. Fitnessapparatuur reparatie is meestal van toepassing wanneer er mankementen zijn aan het apparaat, waardoor deze niet of niet geheel bruikbaar is, zoals een kapotte weerstand bij een hometrainer of een niet meer functionerende motor bij een loopband. Wanneer je mankementen aantreft aan het apparaat wordt het geadviseerd om deze tijdig te repareren. Zo voorkom je mogelijk hogere kosten in de toekomst, verleng je mogelijk de levensduur van het apparaat en waarborg je de veiligheid tijdens het gebruik. Fitnessapparatuur reparatie gebeurt bij ons ondertussen bijna 7 dagen per week door heel Nederland.

 

fitnessapparatuur reparatie

Meer dan 10 jaar ervaring

Op het gebied van fitnessapparatuur reparatie hebben we ondertussen tientallen jaren ervaring opgebouwd. Wij werken onafhankelijk en wij zijn dan ook niet merk gebonden. Dankzij de ervaring en kennis van onze servicemonteurs kunnen wij dan ook ieder merk fitnessapparatuur repareren. Inmiddels hebben wij op YouTube een eigen kanaal opgericht waar onze service monteurs regelmatig tips geven en laten zien hoe zij fitnessapparatuur repareren.

Reparaties voor bedrijven

Wij verrichten reparaties van fitnessapparatuur alléén voor bedrijven. Wij mogen een groot aantal sportscholen en fysiotherapie praktijken tot onze klanten rekenen. Leuke anekdote om te vermelden is bijvoorbeeld alle brandweerkorpsen in Nederland waar wij het onderhoud en keuring voor de Stairmaster Steppmills doen.

Onze speerpunten

  • Snelle service
  • Mogelijkheid voor vervangende apparatuur
  • Bij storing binnen 48 uur op locatie
  • Fitnessapparatuur reparatie door heel Nederland
  • Onderhoudscontract mogelijk voor ieder merk
  • Of het nu gaat om fitnessapparatuur huren of om Fitnessapparatuur reparatie: bij ons ben je aan het juiste adres. We hebben van alle modellen ruime voorraad en kunnen in Nederland in praktisch alle gevallen binnen 5 werkdagen leveren!

 

Vragen? Neem contact met ons op!

  • Huren vanaf 26 weken!
  • Thuis geïnstalleerd én geplaatst!
  • Alleen de beste fitnessapparatuur!
Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.