Fitnesscentra - Fitnessapparatuur.nl

Fitnesscentra

In de huidige markt van fitnesscentra en sportscholen is veel concurrentie. Potentiële abonnementhouders hebben een breed aanbod waaruit ze kunnen kiezen. Fitnesscentra proberen zich te onderscheiden door luxe voorzieningen aan te bieden, zoals zwembaden, bubbelbaden spa’s en vooral gloednieuwe apparaten. Het is moeilijk om in deze markt onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrentie. En als je dat wilt, kost het vaak veel geld.

Meer apparatuur betekent meer klanten

Fitnessapparatuur helpt jou graag bij het aanbieden van de nieuwste fitnessapparatuur en om de maximale bezetting van de apparaten te garanderen. Wij verhuren fitnessapparatuur van hoogwaardige kwaliteit, zoals je mag verwachten in een fitnesscentrum. Met het verhuren van onze fitnessapparatuur geven we jou de mogelijkheid om het aantal apparaten uit te breiden, waardoor je nieuwe abonnementhouders kunt werven en je huidige klanten tevreden kunt houden. En dit zonder enige moeite of grote investeringen. Heb je het apparaat niet meer nodig? Dan komen we deze gewoon weer bij je ophalen! Het contract is namelijk maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Wij helpen je graag

We kijken graag met jou mee hoe we jouw fitnesscentrum kunnen uitbreiden. We kunnen meedenken over de inrichting, gebaseerd op jouw wensen en budget. Nadat de bestelling is geplaatst zal de fitnessapparatuur bij jou bezorgd en geïnstalleerd worden. In het geval er toch een machine kapot gaat, zal er snel een monteur aanwezig zijn om het apparaat te repareren of vervangen. Fitnessapparatuur.nl heeft vele jaren ervaring in het leveren van fitnessapparatuur in heel Nederland. Onze klanten variëren van kleine sportscholen met tien apparaten tot enorme complexen. We kijken er naar uit je te helpen bij het opzetten van een fantastische sportschool.

Vragen? Neem contact met ons op!

  • Huren vanaf 26 weken!
  • Thuis geïnstalleerd én geplaatst!
  • Alleen de beste fitnessapparatuur!
Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.