Hotels - Fitnessapparatuur.nl

Hotels

De concurrentie op de markt van hotels is op dit moment enorm. Dit maakt het erg lastig om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te behalen en je gasten telkens terug te laten keren. Het kan jouw hotel helpen aantrekkelijke voorzieningen aan te bieden, zoals zwembaden, spa’s, luxere kamers en fitnesscentra. Studies over consumentenvoorkeuren tonen aan dat zakenreizigers die veel weg zijn voor hun werk, graag fit willen blijven en willen trainen wanneer zij op zakenreis zijn. Waar op de wereld ze zich ook bevinden. Hun hotelkeuze wordt grotendeels gebaseerd op de aanwezigheid en de kwaliteit van een fitnesscentrum in het hotel. Wil jij dus meer zakelijke bezoekers, vakantiegangers en toeristen aantrekken, dan kan een fitnesscentrum in jouw hotel niet ontbreken!

De beste kwaliteit apparaten

Het plaatsen van zo’n voorziening kan erg duur zijn en kost veel tijd. Fitnessapparatuur.nl kan jou hierbij helpen, door fitnessapparatuur aan te leveren voor een scherpe maandelijkse prijs. En nee, dan hebben we het niet over fitnessapparatuur die bij mensen thuis wordt gebruikt, maar fitnessapparatuur van top merken zoals Star Trac, Life Fitness en Ergo-Fit. Deze apparaten worden ook gebruikt in sportscholen en fysiotherapiepraktijken. Deze apparatuur is dus bestand tegen hoge belasting, wat ervoor zorgt dat jouw gasten altijd gebruik kunnen maken van de apparatuur. Dit zal jouw veel tijd, geld en hoofdpijn schelen!

Neem nu contact op

Wij helpen je graag om al jouw zorgen weg te nemen die komen kijken bij het onderhouden van een fitnesscentrum. We helpen je bij het ontwerpen van het fitnesscentrum, gebaseerd op jouw wensen en budget. Nadat de bestelling is geplaatst zal de fitnessapparatuur bij jou bezorgd en geïnstalleerd worden. In het geval er toch een machine kapot gaat, zal er snel een monteur aanwezig zijn om het apparaat te repareren of vervangen.

Image preview

Vragen? Neem contact met ons op!

  • Huren vanaf 26 weken!
  • Thuis geïnstalleerd én geplaatst!
  • Alleen de beste fitnessapparatuur!
Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.