Loopband kopen

Loopband kopen

Comfortabel en eenvoudig

Alle loopbanden die wij aanbieden zijn ergonomisch en comfortabel. Het zijn kwalitatieve loopbanden waar jij eenvoudig meer op kunt bewegen. Een rustige looppas om de spieren te stimuleren of om intens te trainen voor een hardloopwedstrijd. De loopbanden zijn eenvoudig in te stellen en tijdens het sporten te besturen. Je kunt zelf de snelheid bepalen en de hoogte. Wil jij jouw sportprestaties kunnen inzien? De loopbanden houden precies bij hoeveel kilometer je gelopen hebt in welke tijd. Je kunt zo zelf jouw vooruitgang bijhouden.

Loopband huren

Maandelijkse huren

Wil jij meer gaan bewegen, maar vind je de aanschaf van een loopband een te grote investering? Dan kan een huurabonnement van een loopband een goed alternatief zijn. Huur een loopband en zie hoeveel jij daadwerkelijk sport. Bevalt het erg goed? Dan kun je altijd later nog investeren in een eigen loopband.Wij bieden A-merk loopbanden tegen lage maandelijkse tarieven. Wij leveren de loopband en het huurcontract is maandelijks opzegbaar. Wil jij bijvoorbeeld de wintermaanden binnen trainen? Huur dan een loopband bij ons voor een vast en laag tarief.

Wij leveren een topservice voor particulieren en ondernemingen die voordelige sportapparatuur willen. Een loopband huren kan bij ons erg eenvoudig. Sport in jouw eigen woning wanneer je maar wilt. Wij leveren de loopbanden snel en voor je het weet kun je thuis aan de slag. Waarom een duur sportabonnement als je ook de apparatuur zelf kunt huren? Neem een kijkje in ons assortiment en vind een loopband dat aan al jouw wensen en eisen voldoet.

Vragen? Neem contact met ons op!

  • Lage huurprijs
  • Maandelijks opzegbaar
  • A-merken in fitness
Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.