Onderwijsinstellingen - Fitnessapparatuur.nl

Onderwijsinstellingen

In de huidige economische situatie kampen veel onderwijsinstellingen met forse bezuinigingen en tegenvallers. Er worden zo min mogelijk onnodige investeringen gedaan, waardoor het fitnesscentrum vaak de dupe wordt van deze bezuinigingen. Het aanschaffen en onderhouden van fitnessapparatuur is natuurlijk zeer kostbaar.

Een fitnesscentrum voor lage maandelijkse lasten

Om toch voor een lage maandelijkse lasten een fitnesscentrum te onderhouden, biedt Fitnessapparatuur.nl jou de mogelijkheid om fitnessapparatuur te huren. Door een maandelijks contract zonder lange termijn verplichting, kun jij jouw studenten toch een goed onderhouden fitnesscentrum aanbieden.

Wij nemen jouw zorgen weg

Wij helpen je graag om al jouw zorgen weg te nemen die komen kijken bij het onderhouden van een fitnesscentrum. We helpen je bij het ontwerpen van het fitnesscentrum, gebaseerd op jouw wensen en budget. Nadat de bestelling is geplaatst zal de fitnessapparatuur bij jou bezorgd en geïnstalleerd worden. In het geval er toch een machine kapot gaat, zal er snel een monteur aanwezig zijn om het apparaat te repareren of vervangen. We proberen jouw zorgen van het fitnesscentrum bij je weg te nemen, zodat jij meer tijd hebt voor jouw studenten!

Neem nu contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op, en wij zorgen dat jouw onderwijsinstelling binnen een mum van tijd van een eigen fitnesscentra wordt voorzien. Wij zorgen voor de inrichting, het installeren en het onderhoud! En dat allemaal voor een betaalbare maandelijkse prijs!

Vragen? Neem contact met ons op!

  • Huren vanaf 26 weken!
  • Thuis geïnstalleerd én geplaatst!
  • Alleen de beste fitnessapparatuur!
Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.