Over ons - Fitnessapparatuur.nl

Over Fitnessapparatuur.nl

 

De wereld van fitnessapparatuur verandert in rap tempo en wij veranderen mee. Onze missie: iedereen moet zich vitaal kunnen voelen. We willen gezondheid en beweging voor iedereen bereikbaar maken, zelfs in de woonkamer. Dit willen we doen met de beste fitnessapparatuur tegen de scherpste prijs.

Dankzij ons uitgebreide assortiment en onze ruime voorraad hebben we altijd een apparaat dat precies bij je past, tegen een scherpe prijs en met een korte levertijd. We verhuren fitnessapparatuur aan particulieren door heel Nederland en België, maar ook aan bedrijven en instellingen als UMC Maastricht, Nutanix en HelloFresh.

Wilt u langskomen? Geen enkel probleem, we hebben zeer ruime openingstijden en ook in de weekenden is een bezoek geen enkel probleem. Een belletje vooraf stellen wij wel op prijs zodat we beiden niet voor verassingen of dichte deuren komen te staan.

Op onze locaties in Huizen en Zoeterwoude hebben we uitgebreide mogelijkheden om de fitnessapparatuur te bekijken en te testen. In Zoeterwoude hebben we zelf een spinningzaal met meer dan 8 verschillende soorten spinningfietsen. Lekker even trappen in combinatie met Cyclemasters! Op deze locaties wordt de apparatuur ook geïnspecteerd, schoongemaakt en klaargemaakt voor verzending.

Fitnessapparatuur.nl is onderdeel van de Leadoo groep. De Leadoo groep bestaat uit meerdere labels: Fitnessapparatuur.nl, Documentaal en Hire.nl.

Vragen over fitnessapparatuur, marketing of persuitingen kun je stellen via info@fitnessapparatuur.nl of telefonisch via +31850013290.

Vragen? Neem contact met ons op!

  • Huren vanaf 26 weken!
  • Thuis geïnstalleerd én geplaatst!
  • Alleen de beste fitnessapparatuur!
Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.