Over Fitnessapparatuur.nl

Over fitnessapparatuur.nl

De wereld van fitnessapparatuur verandert in rap tempo en wij veranderen mee. Onze missie: iedereen moet zich vitaal kunnen voelen. We willen gezondheid en beweging voor iedereen bereikbaar maken, zelfs in de woonkamer. Dit willen we doen met de beste fitnessapparatuur tegen de scherpste prijs.

Dankzij ons uitgebreide assortiment en onze ruime voorraad hebben we altijd een apparaat dat precies bij je past, tegen een scherpe prijs en met een korte levertijd. We verhuren fitnessapparatuur aan particulieren door heel Nederland, maar ook aan bedrijven en instellingen als UMC Maastricht, Nutanix en HelloFresh. Het overgrote deel van onze fitnessapparaten staan opgeslagen in Huizen. Hier wordt de apparatuur geïnspecteerd, schoongemaakt en klaargemaakt voor verzending.

Fitnessapparatuur.nl is onderdeel van de Leadoo groep. De Leadoo groep bestaat uit meerdere labels: Fitnessapparatuur.nl, Documentaal en Hire.nl.

Vragen over fitnessapparatuur, marketing of persuitingen kun je stellen via info@fitnessapparatuur.nl of telefonisch via +31850013290.

Vragen? Neem contact met ons op!

  • Lage huurprijs
  • Maandelijks opzegbaar
  • A-merken in fitness
Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.