Loopband kopen: dit zijn de voordelen - FitnessApparatuur huren

Loopband kopen: dit zijn de voordelen

Fit blijven zonder de deur uit te hoeven? Niet meer naar de sportschool hoeven om te kunnen sporten en niet meer door weer en wind om je kilometers af te leggen? Dat kan, met je eigen loopband in huis! Intensief sporten in je eigen vertrouwde omgeving, op het moment dat het jou uitkomt. Bij ons kun je verschillende loopbanden kopen. Van groot tot compact en van eenvoudig tot zeer geavanceerd, in diverse prijscategorieën en met verschillende eigenschappen.

Comfortabel, hoge kwaliteit en eenvoudig instelbaar

Al onze loopbanden zijn ergonomisch en comfortabel. Het zijn kwalitatieve loopbanden waar jij eenvoudig meer op kunt bewegen. Een rustige looppas om de spieren te stimuleren of om intens te trainen voor een hardloopwedstrijd. De loopbanden zijn eenvoudig in te stellen en tijdens het sporten te besturen. Je kunt zelf de snelheid bepalen en de hoogte. Wil jij jouw sportprestaties kunnen inzien? De loopbanden houden precies bij hoeveel kilometer je gelopen hebt in welke tijd. Je kunt zo zelf jouw vooruitgang bijhouden.

A-merken loopbanden

Kwaliteit staat altijd voorop. Zowel qua service als qua producten. Daarom bieden wij uitsluitend A-merk loopbanden aan, zoals het merk StarTrac fitness. Zo weten we zeker dat jij altijd een topproduct in huis hebt.

Niet meteen investeren? Kies dan voor huren!

Wil jij meer gaan bewegen, maar vind je de aanschaf van een loopband een te grote investering? Of wil je bijvoorbeeld alleen in de wintermaanden thuis trainen? Dan is het huren van een loopband een goed alternatief. Dezelfde kwaliteit loopband tegen een vast tarief en maandelijks opzegbaar.

Op onze website vind je een ruim aanbod loopbanden van de allerbeste kwaliteit. Ze zijn volledig geïnstalleerd en worden door ons bij jou thuis afgeleverd. Onze loopbanden zijn uitvoerig getest en worden continu gecontroleerd. Zo weten we zeker dat we altijd de beste apparaten in de beste staat leveren. Werkt er onverhoopt toch iets niet goed? Dan komen we direct bij je langs om het te repareren. Is reparatie niet meer mogelijk? Dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk een nieuw apparaat krijgt.

Zit je huurperiode er op? Dan halen we de hometrainer ook gewoon weer bij je op (maar je mag hem ook nog wel wat langer houden, hoor). Wel zo makkelijk.

 

Deel dit bericht

Vragen? Neem contact met ons op!

Reserveringslijst Wij informeren u wanneer het product weer op voorraad is. Laat hieronder uw e-mailadres achter.